miércoles, 25 de enero de 2012

BOCADITOS DULCES

Un grup d’alumnes del Cicle de Grau Superior d’Animació Sociocultural han realitzat una activitat d’ensenyament-aprenentatge per al mòdul d’Animació Cultural consistent en planificar i organitzar un concurs.

Aquestes alumnes, Mireya, Sara, Anaïs i Pilar, escolliren el tema del concurs, elaboraren les bases i feren la difussió publicitaria mitjançant triptics i cartells.

Així mateix organitzaren una exposició i un acte d’entrega de premis.

- Imagine que us estareu preguntant, i de que anava el concurs?. De dibuix, de relats curts, de fotografía, de…

No!, era un concurs de dolços, de tortaes, de “Bocaditos dulces”.

-Xiques, pensàveu que hi hauria molta participació?

Mireia: -Bo, jo tenia un poc de por, perque encara que havíem difòs bastant l’activitat, es tractava d’unes dades complicades per aposar-se a preparar dolços, ja que ens trobàvem a final del trimestre i teníem examens.

- I qué? Quin va ser el resultat?

Sara: - Molt bo, millor del que jo també pensava perque s’aproximava el dia i no hi havien moltes inscripcions per a participar al concurs.

- I finalment,, quants participants hi hagueren?

Anaïs: foren 29 participants, que presentaren un total de 12 tortaes, quina alegría la nostra!, veritat xiques?, quasi no cabien totes en l’espai assignat per a l’exposició.

- Per últim, conteu, que tal l’entrega de premis?

Pilar: Molt be, fou un acte multitudinari, que va començar agraint la participació mitjançant un diploma acreditatiu d’aquesta, i va continuar amb l’entrega dels dos premis guanyadors que s’estipulaven a les bases: al sabor i a la presentació.


Tinc que afegir, que les quatre mestres de cerimònia conseguir-ho fer d’eixe acte una trobada càlida i divertida entre tot l’alumnat de cicles formatius.

Cal destacar que la comunicació i la interacció, son aspectes inherents a l’animació, que vosaltres saber-ho molt be estimular.

I, com acabar aquest concurs? De la millor manera possible, amb més de 80 persones degustant “Bocaditos Dulces” Un plaer!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos que no cumplen con las normas de convivencia y respeto básicas.