jueves, 2 de junio de 2011

Premi Alexandre Galí per a Paül Limorti

Paül Limorti, professor de Valencià del nostre centre ha rebut el passat dia 28 d'abril, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans a Barcelona, el premi Alexandre Galí.

Els premis de l’Institut d’Estudis Catalans, instituïts l’any 1914, constitueixen la tradició més antiga de l’acadèmia catalana de les ciències i les humanitats. Des que es van instituir, els Premis Sant Jordi de l’IEC distingeixen les institucions i les persones que han contribuït, amb llurs activitats o treballs, a la consolidació i al prestigi de la recerca científica i de la cultura catalana.
Seu de l'Institut d'Estudis Catalans
La secció de Filosofia i Ciències Socials i la Societat Catalana de Pedagogia són les que concedeixen el Premi Alexandre Galí (nom d'un pedagog català dels anys 30 molt important) a la millor tesi, treball d'investigació o assaig inèdits escrits en català sobre un tema pedagògic. 

La tesi presentada per Paül es titula "El tractament curricular dels continguts de literatura en els llibres de text de l'assignatura de Valencià (1983-2008)", a més del tema del títol, a la tesi estudia les línies d'investigació i tots els punts de debat al voltant dels manuals i fa una recontrucció de la història de l'assignatura des dels anys 70 a la LOE, analitzant els decrets i resolucions i una mostra dels manuals que s'han usat en tots eixos anys, des de 7é d'EGB a 2n de Batxillerat, també té en compte materials de reforma experimental i d'ensenyament per a adults.
Premiats Sant Jordi 2011 IEC

El lliurament del premi es va fer a la Sala Prat de la Riba de l'IEC. L’acte va ser presidit per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el president de l’IEC, Salvador Giner. El Cartell d’aquesta edició el formaven quaranta-dos premis.

¡Enhorabona Paül!


8 comentarios:

Luis Mira dijo...

Enhorabuena Paül. Un saludo

Julián dijo...

Es una suerte trabajar con compañeros como Paûl. Mi enhorabuena y mi admiración.

Anónimo dijo...

Enhorabuena,Paül. Un placer recibir conocimientos tuyos. Pedro Baños.

David Riande dijo...

Aprovecho este medio para expresarte nuevamente mi mayor enhorabuena, tanto por el premio como por el trabajo realizado, se que te lo has currado y por ello te lo mereces.
David Riande

Anónimo dijo...

Estimat Paül, persones com tu són les que m´he fan sentir ganes de conéixer , aprendre y gaudir no sols la llengüa sinò tot el que te a veure amb la cultura catalana y valencià. Mi més sincera enhorabona. Un abrac. Virginia Sánchez.

Anónimo dijo...

Tinc la gran sort de treballar amb tots vosaltres, en un centre ple de lluitadors i de lluitadores i això és un estímul diari per a superar-me.
En l'apartat d'agraïments de la meua tesi no va faltar un record per als meus companys del Valle.
Una abraçada.
Paül Limorti

Anónimo dijo...

Enhorabona :)

Aina Gras Iznardo

Loly dijo...

Un merecido premio.

¡Enhorabuena, Paül!

Un saludo.

Publicar un comentario

Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos que no cumplen con las normas de convivencia y respeto básicas.