miércoles, 16 de mayo de 2012

UN PROJECTE FET REALITAT

El CARNESTOLTES es una cel.lebració al carrer, d’excessos i color, de festa música i alegria, i aquest fou precisament el tema central del projecte que es gestà al mòdul d’animació cultural.

“El carnaval es una bacanal” fou el titol escollit per al projecte i algunes de les activitats dissenyades consistiren entre d’altres en una desfilada d’inauguració amb disfresses i batucada.  


 Altres activitats més culturals foren una exposició informativa que versaba sobre el carnestoltes en la història i la literatura i en l’actualitat, recreant imatges de les cel.lebracions, tant a Espanya com arreu del mon, culminant amb una mostra de materials sortits de tres dels tallers que s’organitzaren, un de maquillatge de fantasia, l’altre de màscares de cartró i un tercer de màscares d’escaiola.


Un grup d’alumnes preparà una visita guiada per l’exposició anomenada “Las mil y una caras del carnaval”.

Un ball renaixentista amb indumentaria de l’época i un decorat dissenyat expressament per a l’avinentessa, inspirat en els canals venecians, foren altra de les activitats.



El punt i final el posaren la representació d’un obra de teatre inspirada en els personatges de “La Comedia del Arte”, amb guió original d’un grup d’alumnes, i l’acte d’entrega de premis de dos concursos convocats entre l’alumnat d’altres cicles.


En definitiva, un projecte que ha suposat un gran esforç, preparat en un temps record, sols 16 dies, una feina que ens ha suposat moltes hores de dedicació, que ha provocat discussions, rises, plors, es a dir moltes i contradictories emocions, però que finalment ha vist la llum, s’ha materialitzat tot el que teniem en ment, tot el treball s’ha fet palés i ara si, ja podem dir, que hem aprés, que hem gaudit i que es una experiència que recordarem.

Gràcies a tothom pel seu suport.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos que no cumplen con las normas de convivencia y respeto básicas.